Vakna då

Så sitter jag här i köket, helt blank i skallen. Barnen tittar på Pippi och jag försöker hitta motivationen till att öppna böckerna och plugga.
 
Det är roligt att få använda hjärnan igen men jag börjar fundera på vad jag har gett mig in på egentligen. Jag studerar på distans och gör alltså allting hemma, visserligen är det bara två kurser jag går men de ska vara färdiga på 10 veckor, samtidigt som jag har LB hemma. Hen är ändå ganska lätt att ha och göra med så det är skönt men jag hade hellre suttit på biblioteket för att kunna gräva in mig ordentligt i det jag gör, mitt mål är att klara kurserna med så bra betyg som möjligt och jag ska ta mig tusan göra det också!
 
SB går förskola så sex timmar per dag är det bara ett barn hemma och min plan är att plugga så mycket som möjligt under den tiden samt att få lite gjort även när båda har somnat. Sen är det faktiskt så att jag har turen att ha en man som jobbar skift och är ledig varannan vecka så då har jag möjlighet att gå till biblioteket och får vara själv och göra det som ska göras så jag får göra så bra jag kan de veckor som han inte är hemma och jag är ensam med barnen och hushållet.
 
Nog ska jag väl ändå klara av det här? Plugga med barn hemma och fixa det?
 
KLART JAG SKA, heja mig!